Spindelnät på tallriken

25 oktober, 2023

Boo! Med spindelnät på tallriken och döskallar som servettyngder fixar du en härligt läskig dukning till den kommande Halloweenfesten.

Läs hela artikeln

Fladdrande fladdermusvingar och pumpor med ljus

18 oktober, 2023

Hög tid att spänna på sig vingarna - för snart är det halloween! På bordet dukar vi upp med ljusstakar av gamla flaskor och pumpor med ljushållare i. En lagom blandning av läskigt och elegant.

Läs hela artikeln

Häxans skor på dörren

27 september, 2023

Halloweenhäxan verkar ha tappat sina skor när hon flög förbi på sin svarta kvast. Nu hänger de i alla fall på dörrkransen i väntan på Halloween, när hon kanske kommer tillbaka för att hämta sina skor.

Läs hela artikeln

Skelett på bordet

12 oktober, 2022

Läskig, skrämmande, eller bara dödligt snygg? Halloweendekorationer ska ju helst ha ett mått av allt. Skeletthanden med knotiga fingrar och krökta naglar blir en lagom läskig dekoration när helgen närmar sig.

Läs hela artikeln

Halloween med fladdermöss för stora och små

05 oktober, 2022

Boo! Snart börjar festen och hela släkten är bjuden. Fladdermöss av läder har landat på allt från diadem och hårspännen till slipsflugor och pumps.

Läs hela artikeln

Dekorationspumpor av svarttråd

28 september, 2022

Klockan är slagen och askungens vagn har förvandlats till en pumpa! Eller är det halloween som står för dörren? Med bara en rulle svarttråd och en tång skapar du de här karaktäristiska dekorationspumporna.

Läs hela artikeln

Ögon i riset

13 oktober, 2021

En vacker dekorationskula - eller ett blodsprängt, stirrande öga? Det beror på hur man ser det!

Läs hela artikeln

Fladdermusflock på middagsbordet

06 oktober, 2021

En flock fladdermöss på middagsbordet - någon? Till halloween får man ju gå loss på de lite mer kusliga dekorationerna. Svarta fladdermöss med glittrig insida blir fina bordsdekorationer till helgen.

Läs hela artikeln

Halloweenspindlar med prismakropp

29 september, 2021

Boo. Vi går mot ruskigare tider! Och allt är inte guld som glimrar - det kan vara spindlar!

Läs hela artikeln

Hemsökta hus till Halloween

14 oktober, 2020

Höstmörkret faller och Halloweenhelgen närmar sig… Låt en rad hemsökta hus ta plats på bordet istället för de vanliga ljuslyktorna. Och några små pumpor också såklart.

Läs hela artikeln

Ögon på fatet

07 oktober, 2020

Jag ser dig! Blodsprängda ögon i ett litet bordsarrangemang till halloween blir ett lite lagom läskigt inslag i firandet.

Läs hela artikeln

Halloweendukning med fladdermöss i svart läder

16 oktober, 2019

Någon som hört talas om läderlappen? Lite omodernt numera, kanske. Men den som råkar ha en svart läderlapp till övers kan i alla fall fixa en fin dukning till Halloweenfesten!

Läs hela artikeln

Halloweenkrans med fladdermöss i mässing

09 oktober, 2019

Buu! Snart är höstens festligheter här, när Halloweenhelgen närmar sig. En dörrkrans i mässingstråd fylld med flaxande fladdermöss och stämningsfull belysning passar bra när höstmörkret börjar göra sig gällande.

Läs hela artikeln

En mumie på tallriken, någon?

24 oktober, 2018

Till halloween passar vi på att rulla in våra servetter lite extra. Några varv med vitt kräppapper och ett par stirrande ögon gör helgens dukning.

Läs hela artikeln

Halloweendukning med en överraskning

17 oktober, 2018

Lite lagom läskig blir halloweendukningen med spindelnät under tallrikarna och häxhattar som placeringskort. Och en liten överraskning ska man väl bjuda på till halloween? Jajamän, håll i hatten! Eller snarare - lyft på den!

Läs hela artikeln

Girlander till halloween - pumpor och sovande fladdermöss

18 oktober, 2017

En girland till festen är aldrig fel. Att hänga i taket, eller lägga på bordet. Till halloween blir det pumpor på bordet och sovande fladdermöss i långa rader över middagsbordet.

Läs hela artikeln

Evighetspumpa

19 oktober, 2016

Ibland önskar man att man kunde spara de där vackra prydnadspumporna för alltid. Men man vet att snart börjar de ruttna inifrån och den vackra formen som naturen skänkt dem sackar långsamt ihop… Det var där tanken började. Och slutresultatet? En hel rad med vita vackra evighetspumpor i gips, exakta kopior av originalet!

Läs hela artikeln

Krans med häxhattar

12 oktober, 2016

Hösten kom sent i år. Men nu vill man gärna vara inomhus och pyssla. Halloweenhelgen är en perfekt anledning att pynta lite extra. En ny dörrkrans är aldrig fel och den här har fått halloweentema.

Läs hela artikeln

Trustpilot