Dörrkrans med svarta fåglar

20 oktober, 2021

Svarta fåglar i slingrande grenar. Lite lagom läskig är den svarta dörrkransen där trinda domherrar i ett slag förvandlats till kraxande korpar. Halloween står för dörren!

Läs hela artikeln

Ögon i riset

13 oktober, 2021

En vacker dekorationskula - eller ett blodsprängt, stirrande öga? Det beror på hur man ser det!

Läs hela artikeln

Fladdermusflock på middagsbordet

06 oktober, 2021

En flock fladdermöss på middagsbordet - någon? Till halloween får man ju gå loss på de lite mer kusliga dekorationerna. Svarta fladdermöss med glittrig insida blir fina bordsdekorationer till helgen.

Läs hela artikeln

Halloweenspindlar med prismakropp

29 september, 2021

Boo. Vi går mot ruskigare tider! Och allt är inte guld som glimrar - det kan vara spindlar!

Läs hela artikeln

Hemsökta hus till Halloween

14 oktober, 2020

Höstmörkret faller och Halloweenhelgen närmar sig… Låt en rad hemsökta hus ta plats på bordet istället för de vanliga ljuslyktorna. Och några små pumpor också såklart.

Läs hela artikeln

Ögon på fatet

07 oktober, 2020

Jag ser dig! Blodsprängda ögon i ett litet bordsarrangemang till halloween blir ett lite lagom läskigt inslag i firandet.

Läs hela artikeln

Halloweendukning med fladdermöss i svart läder

16 oktober, 2019

Någon som hört talas om läderlappen? Lite omodernt numera, kanske. Men den som råkar ha en svart läderlapp till övers kan i alla fall fixa en fin dukning till Halloweenfesten!

Läs hela artikeln

Halloweenkrans med fladdermöss i mässing

09 oktober, 2019

Buu! Snart är höstens festligheter här, när Halloweenhelgen närmar sig. En dörrkrans i mässingstråd fylld med flaxande fladdermöss och stämningsfull belysning passar bra när höstmörkret börjar göra sig gällande.

Läs hela artikeln

En mumie på tallriken, någon?

24 oktober, 2018

Till halloween passar vi på att rulla in våra servetter lite extra. Några varv med vitt kräppapper och ett par stirrande ögon gör helgens dukning.

Läs hela artikeln

Halloweendukning med en överraskning

17 oktober, 2018

Lite lagom läskig blir halloweendukningen med spindelnät under tallrikarna och häxhattar som placeringskort. Och en liten överraskning ska man väl bjuda på till halloween? Jajamän, håll i hatten! Eller snarare - lyft på den!

Läs hela artikeln

Girlander till halloween - pumpor och sovande fladdermöss

18 oktober, 2017

En girland till festen är aldrig fel. Att hänga i taket, eller lägga på bordet. Till halloween blir det pumpor på bordet och sovande fladdermöss i långa rader över middagsbordet.

Läs hela artikeln

Evighetspumpa

19 oktober, 2016

Ibland önskar man att man kunde spara de där vackra prydnadspumporna för alltid. Men man vet att snart börjar de ruttna inifrån och den vackra formen som naturen skänkt dem sackar långsamt ihop… Det var där tanken började. Och slutresultatet? En hel rad med vita vackra evighetspumpor i gips, exakta kopior av originalet!

Läs hela artikeln

Krans med häxhattar

12 oktober, 2016

Hösten kom sent i år. Men nu vill man gärna vara inomhus och pyssla. Halloweenhelgen är en perfekt anledning att pynta lite extra. En ny dörrkrans är aldrig fel och den här har fått halloweentema.

Läs hela artikeln

Trustpilot