Arbeta hos oss

Våra medarbetare är vår största tillgång och styrkan i vår framgång

All vår personal är bra på det dom gör och bidrar till att låta skapandet bli en del av livet. De har en stark känsla för vikten av att få använda sin egen kreativitet. Tillsammans vill vi inspirera och påverka till ett aktivt kreativt liv med fokus på eget skapande. Våra värdeord är grundbultarna i verksamheten och speglar vad vi anser är viktigt. De vägleder oss i vår vardag i allt från hur vi tar hand om våra kunder och planeten till hur vi fattar beslut. 

  • Kreativitet

  • Engagemang

  • Hållbarhet

  • Kundfokus

  • Kunskap

Vår affärsidé är att erbjuda ett brett utbud av produkter och idéer för eget skapande till konkurrenskraftiga priser via distanshandel och i butik. Genom vårt stora kunnande och mångåriga erfarenhet kan vi inspirera och stödja våra kunder i deras skaparprocess. Vi arbetar för ständig förnyelse och för ett stort miljöengagemang. Våra kunder återfinns i alla typer av verksamheter och i alla ålderskategorier. Vårt fokus ligger på försäljning i Norden men med försäljning i hela Europa.

För närvarande har vi inga lediga tjänster

Stort tack till alla er som visat intresse av att arbeta hos oss. Alla utannonserade tjänster är nu tillsatta. När vi får nya vakanser kommer vi annonsera om det här och hos Arbetsförmedlingen.

Slöjd-Detaljer

[email protected]

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara


Trustpilot