Arbeta hos oss

Våra medarbetare är vår största tillgång och styrkan i vår framgång

All vår personal är bra på det dom gör och bidrar till att låta skapandet bli en del av livet. De har en stark känsla för vikten av att få använda sin egen kreativitet. Tillsammans vill vi inspirera och påverka till ett aktivt kreativt liv med fokus på eget skapande. Våra värdeord är grundbultarna i verksamheten och speglar vad vi anser är viktigt. De vägleder oss i vår vardag i allt från hur vi tar hand om våra kunder och planeten till hur vi fattar beslut. 

  • Kreativitet

  • Engagemang

  • Hållbarhet

  • Kundfokus

  • Kunskap

Vår affärsidé är att erbjuda ett brett utbud av produkter och idéer för eget skapande till konkurrenskraftiga priser via distanshandel och i butik. Genom vårt stora kunnande och mångåriga erfarenhet kan vi inspirera och stödja våra kunder i deras skaparprocess. Vi arbetar för ständig förnyelse och för ett stort miljöengagemang. Våra kunder återfinns i alla typer av verksamheter och i alla ålderskategorier. Vårt fokus ligger på försäljning i Norden men med försäljning i hela Europa.

Lediga tjänster

Lagerchef till e-handelslager

Som lagerchef på Slöjd-Detaljer ansvarar du för och leder den dagliga operativa lagerverksamheten med ett 20 tal underställda lagermedarbetare. Ditt viktigaste uppdrag är att utveckla, motivera och engagera medarbetarna, skapa delaktighet och säkerställa att gruppens dagliga mål uppnås. Ditt långsiktiga fokus ligger på att effektivisera och planera lagret. I ditt arbete ingår även upphandling av transporter och inköp av förpackningsmaterial.

Du som söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från ledande befattning inom lager. Vi önskar att du har dokumenterade kunskaper inom lager och logistik i form av utbildning och arbetslivserfarenhet. Du trivs med att vara såväl operativ som strategiskt och brinner för att leda och jobba med personalansvar.

Som person har du en ödmjuk och stabil framtoning. Du har ett inneboende driv och förmåga att analysera samt att du har ett positivt förhållningssätt. Du har även ett öppet sinne som ser varje individ och tar ansvar för såväl personal som för att kunderna blir nöjda med snabba och säkra leveranser och att ledningens mål uppnås.

Vi erbjuder

  • En trevlig och dynamisk arbetsmiljö med engagerade kollegor.
  • Möjlighet till utveckling.
  • En konkurrenskraftig lön baserad på erfarenhet och kompetens.
  • Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Arbetskulturen hos Slöjd-Detaljer präglas av engagemang, samarbete och lärande. Medarbetare uppmuntras att dela kunskap och erfarenheter för att ständigt utvecklas och bidra till företagets framgång. Slöjd-Detaljer är en attraktiv arbetsgivare tack vare sitt fokus på medarbetarnas välmående och personliga utveckling, en inkluderande och stöttande arbetsmiljö samt en stark tro på att gemensamma värderingar och mål driver företaget framåt.

Mer information hittar du på Arbetsförmedlingen. Ansökan görs via [email protected]

 

Visselblåsarfunktion

Vår visselblåsarfunktion kan användas för anställda och tidigare anställda, jobbsökare samt leverantörer etc. Den bör användas för att rapportera missförhållanden som innebär allvarliga risker eller skador för människor, miljö samt misstankar om ekonomiska oegentligheter eller korruption. Syftet är att uppmärksamma ledningen på potentiellt olagliga eller oetiska aktiviteter. Tvister och reklamationer hanteras separat och ska inte rapporteras här.

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara


Trustpilot