Om oss

Slöjd-Detaljer - för dig med skaparlust

"Låt skapandet bli en del av livet"

 

Intresset för hantverk är större än någonsin. Vi snickrar, stickar och pysslar som aldrig förr, även bortglömt mode och retrokänsla upplever en renässans.

För oss på Slöjd-Detaljer passar det perfekt, då kreativitet och eget skapande ligger oss varmt om hjärtat. Vi gör vårt yttersta för att förmedla filosofin att människan behöver kreativitet för att leva ett gott och lyckligt liv och må bra i själen.   

 

Vår mission

Vi vill inspirera människor till att använda sin kreativitet och finna glädjen i eget skapande. Det gör vi genom att erbjuda idéer, kunskap och produkter till attraktiva priser.

Affärsidé

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och idéer för eget skapande till konkurrenskraftiga priser via distanshandel och i butik. Genom vårt stora kunnande och mångåriga erfarenhet kan vi inspirera och stödja våra kunder i deras skaparprocess. Vi arbetar för ständig förnyelse och för ett stort miljöengagemang. Våra kunder återfinns i alla typer av verksamheter och i alla ålderskategorier. Geografiskt ligger vårt fokus på de Nordiska länderna men med försäljning i hela Europa.

Värdeord

  • Kreativitet

  • Engagemang

  • Hållbarhet

  • Kundfokus

  • Kunskap

Våra värdeord är grundbultarna i verksamheten och speglar vad vi anser är viktigt. De vägleder oss i vår vardag i allt från hur vi tar hand om våra kunder och planeten till hur vi fattar beslut. 

Medlem i Svensk Digital Handel

Slöjd-Detaljer är medlem i Svensk Digital Handel som har stränga regler för medlemskap. SDH-märket ger köptrygghet.

Trygg E-Handel

Syftet med Trygg e-handel är att skapa tydligare, enklare och enhetligare riktlinjer för vad som gäller vid e-handel - både för dig som konsument men även för oss som är e-handlaren. När du ser en Trygg e-handelssymbol i anslutning till en webbshop skall du kunna lita på att du kan handla tryggt och säkert. Slöjd-Detaljer lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare.

Högt ställda krav

Slöjd-Detaljer har leverantörer från många delar av världen. Det har vi för att vi ska kunna ge våra kunder den bästa kombinationen av kvalitet, pris och service. Det är viktigt för oss att ta vårt ansvar men också att våra leverantörer tar sitt ansvar och följa gällande lagar och regler. Vi kräver av våra leverantörer att de skall följa våra Code of conducts (uppförandekoder). Vi skriver ett avtal med leverantörerna som innefattar följande:

- Efterlevnad av lagar och regler
- Hälsa/säkerhet
- Arbetsmiljö
- Miljö
- Kemikalier
- Minimilöner
- Arbetstider
- Förbud mot barnarbete
- Föreningsfrihet

På Slöjd-Detaljer har vi egen produktutveckling. Den görs av vår egen personal som tar fram materialsatser med tydliga instruktioner med förslag på vad du kan tillverka av materialet som satserna innehåller, givetvis skall du även känna dig fri att låta dig egen fantasi flöda. Vi samarbetar även med fristående kreatörer och våra leverantörer när vi tar fram nya produkter.

Vi hoppas du trivs med såväl oss som företag som våra produkter. Vi tar gärna emot både ros och ris. Saknar du någon produkt eller vill veta något om företaget eller våra produkter, finns vi här för dig. Välkommen!

Upphovsrätt till bilder och texter

Alla bilder som används av Slöjd-Detaljer på webben, i kataloger, annonser m.m. är Slöjd-Detaljers eller våra leverantörers egendom och skyddas enligt lagen om upphovsrätt.

Slöjd-Detaljer kan efter överenskommelse ge återförsäljare, tidningsredaktioner eller annan kommersiella media tillgång till våra bilder och texter. Denna överenskommelse skall vara skriftlig och godkänd av marknadschefen på Slöjd-Detaljer för att anses giltig.

Överenskommelse innebär att de bilder och texter som används skall ges en tydlig hänvisning till källan dvs. Slöjd-Detaljer. Det gäller i såväl tryck som på webben.

Det är tillåtet att fritt länka till www.slojd-detaljer.se till specifika landningssidor eller produkter.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara


Trustpilot