Betalningsvillkor, skola/omsorg/föreningar

Företag med avvikande fakturaadress, kommuner, landsting och statliga verksamheter

Faktura: Företag som inte har möjlighet att använda Klarna som betalningsalternativ pga. att man använder olika leverans och fakturaadress har möjlighet att handla via 30 dagars faktura efter godkänd kreditprövning genom Slöjd-Detaljers eget faktureringssystem. Vi tar inte ut någon avgift för faktura.

För att kunna genomföra kreditprövning behöver vi kunna dela dina uppgifter med leverantören av denna tjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy. Fyll i dina uppgifter och ange att du önskar faktura så görs kreditprövningen automatiskt i kassan. Om du som företag vill handla mot faktura i butik måste du innan ditt besök i butiken kontakta kundtjänst för kreditprövning.

Till förvaltningar inom kommun, landsting och stat levererar vi alltid mot 30 dagars faktura. Kreditprövning görs inte och man behöver inte uppge organisationsnummer i kassan. 

Avtal: Om din kommun har gjort en offentlig upphandling eller på annat sätt avtal ett pris med oss er du dina gällande priser då du loggar in i webbshopen. Om du väljer att göra en beställning utan att först logga in kommer du ändå få rätt priser på din faktura, dessa visas dock då först i kassan efter avslutad order.

E-faktura: Använder din kommun sig av e-fakturering har vi en fullt utvecklad funktion för det. Behöver du mer information angående det är du välkommen att kontakta oss på tel. 0511-26767.

Utebliven betalning: Vid utebliven faktura betalning debiteras dröjsmålsränta med om 24% plus gällande referensränta samt en påminnelseavgift med 60:-. Uteblir betalningen därefter lämnas vår fordran vidare till inkasso där ytterligare avgifter kan tillkomma.

 


Trustpilot