Teckna & måla

Färg i form av pennor, i flytande form och spray, lösa pappersark och block för allt från enkla skisser till proffsiga konstnärsalster - allt för roligt skapande med papper, pennor och färg hittar du hos oss på Slöjd-Detaljer.

Inom området teckna och måla finner du som vill göra något enkelt och kreativ i din vardag allt material du behöver. Har du inte provat på mindfulness målar- och skrapböcker för vuxna än är det något vi kan rekommendera för dig som vill skämma bort dig själv med en lugn och avkopplande stund. Till det behöver du vackra färgstarka pennor som du finner i detta kapitel.

Området konstnärsmaterial täcker ett stort spektrum av material både till dig som är i nybörjarstadiet och målar för att det är så fantastiskt roligt eller till dig som använder din kreativa ådra för professionellt skapande i olika tekniker. Det är betraktaren som avgör hur tilltalande din skapelse blir, men att själva skapandet i sig är fantastiskt roligt kan alla vi som arbetar på Slöjd-Detaljer skriva under på.

Om du är ute efter att förnya i hemmet eller dekorera bruksföremål finner du färger, schabloner, penslar och verktyg för ändamålet i kategorin teckna och måla. Kanske vill du förnya barnens rum med en rolig schablon på väggen? Enklare och billigare kan renoveringen inte bli!

Skolan med dess elever i skiftande åldrar ligger oss på Slöjd-Detaljer extra varmt om hjärtat. Det var från denna värld grundaren av Slöjd-Detaljer, Dan Medin, kom ifrån. Dan arbetade som träslöjdslärare innan han bestämde sig för att underlätta för sina lärarkollegor med ett företag där allt material för undervisningen fanns att finna. Hobby- tempera- olja- akryl- akvarell- läder- och Linoliumfärg, lack och bets i sprayform eller i burk för utomhus- och inomhusmålning hittar du på Slöjd-Detaljer.

Har du svårt att bestämma dig för vad du vill göra eller vilket material du behöver? Fråga oss! Vi är här för att hjälpa dig, och ingen fråga är för stor eller för liten för oss. På inspirationssidorna finner du ett stort antal idéer som kan hjälpa dig att finna förslag på olika typer av skapande.