Fixa & förvara

Vad behöver du fixa? Har något gått sönder? Nästan allt går att laga, och vi har vi lim för många olika typer av material. Inom området Fixa & Förvara finns flera produkter, under kapitlet möbelvård hittar till exempel du som behöver fräscha upp eller totalrenovera dina möbler många bra produkter. En riktig problemlösare hittar du i ringremover som snabbt och enkelt tar bort fula ringar efter vatten eller värme.

Spackel och fyllning, olja och vax, saxar och andra användbara verktyg hör till produkter du hittar under denna kategori. Har du prövat PEG 1500? Det hjälper vackra träbitar som ska torka att behålla sin form och undvika sprickbildning.

Bullet journal är det analoga systemet i vår digitala era. Den hjälper dig med planering av framtiden, arkivering av gamla händelser och här för du dina anteckningar och håller ordning på dina listor. Har du en gång börjat skapa din egen kreativa Bullet Journal, lovar vi dig – du är fast för all framtid. Block och en bra penna är egentligen allt du behöver men lite klistermärken, färgpennor och schabloner gör det ännu roligare.

För hemmakontoret behövs material för förvaring, block och pennor. Med en lamineringsmaskin skyddar du dina fotografier, utskrifter och viktiga handlingar. En skärmaskin som ger perfekt tillskärning av papper, foton och utskrifter av olika slag, kan inget hem klara sig utan. Allt du behöver finns hos Slöjd-Detaljer.