Dekorera med klippark

Dekorera med våra klippark och skapa en vacker vintagestil till påsken. Här har vi dekorerat en prylhylla, ett pappägg och ett påskkort.

Gör så här

För att fästa klipparken på ditt underlag kan du använda olika produkter så som dubbelhäftande tejp, spraylim, 3D-kuddar eller decoupagelack, beroende vad du har för underlag.

Gör så här

Prylhyllan dekorerar du genom att klippa/skära till bitar i ”hålens” storlek, distressa kanterna med lite brun distress ink. Applicera spraylim på bitarnas baksidor och fäst i prylhyllans hål. Vi har även använd scrapbookark i matchande kollektion. Fortsätt att dekorera med dekorationer i trä och chipboard och glitterlim.

Gör så här

Ägget dekorerar du såhär; Riv till bitar ur klipparken, doppa i ljummet vatten några sekunder för att mjuka upp pappret lite. Applicera decoupagelack på ägget och börja lägg på pappersbitar. Placera dem över varandra så att de täcker hela ägget. Klipp bort bitarna som går över äggets kant när limmet torkat ordentligt.

Gör så här

Klipp ut ett motiv ur klipparket och fäst på ett dubbelkort med 3D-kuddar. Fortsätt att dekorera med fjädrar, band och dekorationer av trä.