Personliga ljus

På våra tomma transferark kan du skriva ut foton för att skapa vackra, personliga ljus. Du kan även skriva ut texter i vackra typsnitt som passar till dina foton. Kom ihåg att du kan fästa fotona och texterna på flera olika underlag, så som ljus, glas, porslin, plast och andra helt släta ytor.

Skriv ut

Välj transferark, vi har både för laserskrivare och för bläckstråleskrivare. Transferarken för laserskrivare är transparenta, transferarken för bläckstråleskrivare är vita, men kan göras transparenta genom att lägga på ett lack efter fastsättning. Se till att du skriver ut på den blanka sidan. Klipp ut ditt motiv och lägg det i ljummet vatten i ca 1 minut.

Fastsättning

Placera ditt foto/text där du vill ha det. Ta tag i skydds-pappret och dra det åt sidan i en glidande rörelse. Torka bort all fukt och luftbubblor med ett papper. Om du skrivet ut dina foton på transferark för bläckstråleskrivare, så lägg på ett lager ljuslack, så blir motivet transparent. Alla foton du skriver ut på transferark blir vackrare på helt vita underlag, eftersom underlagets färg lyser igenom.


Trustpilot