Blomstrande kort

Att blommor och firande hör ihop det vet vi ju. Med dessa blomstrande stämpelmotiv kan du skapa vackra kort med i vackra färger, du färglägger blommor och blad efter eget tycke och smak.

Maskering

Genom att maskera stämpeltryck kan du bygga upp små grupper av stämplade motiv. Börja alltid med det motiv som skall vara längst fram i din grupp. När du har tryckt det första motivet, trycker du det på ett kopieringspapper eller post-it lapp också. Klipp ut detta och lägg på ditt stämplade motiv på kortet. Nu kan du trycka ditt andra motiv du skall ha i gruppen. Fortsätt så här tills du är nöjd med ditt resultat.

Textstämpel

Stämpla en text på ditt kort, använd den snabbtorkande Staz On-dynan.

Färgläggning

Färglägg ditt stämpelmotiv med färg från en Distress dyna. Dra av färg från dynan på ett blankt underlag, så som ett stämpelhandtag, lägg på färgen med vatten och en bra pensel.

Kortkanterna

Du kan fortsätta att dekorera kortets kanter med stämpelfärg. Dra av färg på ett stämpelhandtag av akrylplast, spraya på lite vatten och dutta mot kortets kanter. Dra eventuellt ett par ramar med svart konturpenna runt kortets kanter.