Fina firrar - väggtroféer i veganläder

25 oktober, 2017

Varför inte hänga fiskar på väggen - istället för jakttroféer? Eller istället för tavlor? Den här veckans fångst är ett gäng dekorativa fiskar. Inspireras av naturen, men släpp fantasin lös. Klipp och stansa in fjäll och gälar. Sy ihop och häng upp.

Läs hela artikeln

Girlander till halloween - pumpor och sovande fladdermöss

18 oktober, 2017

En girland till festen är aldrig fel. Att hänga i taket, eller lägga på bordet. Till halloween blir det pumpor på bordet och sovande fladdermöss i långa rader över middagsbordet.

Läs hela artikeln

Halloweenmasker

11 oktober, 2017

Höstens höjdpunkt närmar sig. Halloweenhelgen som på senare år kommit att bli något av en ljuspunkt mitt i höstmörkret. I synnerhet för alla pysselsugna barn! Även vi vuxna som blivit bjudna på halloweenparty kan kanske behöva något att maskera oss med. Pappersmaskerna målar man själv och dekorerar som man vill med fjädrar och band.

Läs hela artikeln

Servettringar av björkstam

04 oktober, 2017

Kritvita, silverskimrande björkstammar är sinnebilden för nordiskt naturmaterial. Så vackert att det knappast behöver bearbetas. Bara att skiva upp i lagom tjocka skivor och borra ett ordentligt hål igenom och vips! så har man höstens vackraste servettringar.

Läs hela artikeln